Tematikus hónapok

  • Tematikus hónapjaink keretében más és más témákban mélyedhetnek el a minket követők és hozzánk látogatók.

Minden hónap egy szombatján szabadon látogatható ismeretterjesztő, tájékoztató előadásokon vehettek részt nálunk. A mini előadások a hónap témáját járják körül, interaktív formában. Megismerhetitek szakembereinket, feltehetitek a titeket érdeklő, érintő kérdéseiteket.

Havonta több szakember szeretne segíteni nektek a hónap témájával összefüggésben, ezért szolgáltatásaikat 30%-os KEDVEZMÉNNYEL kínálják fel egy egész hónapon át!

Január: a hónap témája ÚJRAKEZDÉS, CÉLJAINK

 

  • Ebben a hónapban szabadon látogatható előadásunk január 12-én 16 órakor kezdődik. Az előadás díjmentes, regisztrációhoz nem kötött, szívesen látunk minden érdeklődőt!
  • Ezúttal Molnár Adrienn szupervizor, tréner Céljaink az új évre című,valamint Bagossy-Váczi Judit life coach Restart című előadásán vehetnek részt.
  • Ízelítő az előadásból: Január elején boldog új évet szoktunk kívánni mindenkinek, mi magunk pedig fogadalmakat teszünk, célokat tűzünk ki a következő évre. De nem mindegy, hogy milyen célokat fogalmazunk meg, illetve miért és hogyan köteleződünk el mellettük.
    A pozitív pszichológia központi kutatási területe a boldogság. Sonja Lyubomirsky “Hogyan legyünk boldogok?” című könyvében 12 boldogságfokozó gyakorlatot mutat be, melyből az egyik a céljaink melletti elköteleződés. Ennek a fejezetnek a kutatási eredményeit hívjuk segítségül, hogy közelebbről is megvizsgáljuk aktuális céljainkat.
  • Januárban a legnagyobb a lendületünk az újrakezdéshez, új vágyak, tervek elindításához, és lehetőségeink is a legjobbak az újratervezésre, a tiszta lappal indulásra. Azonban egyedül vajon sikerül-e hatékonyan terveznünk, és végigvinnünk terveinket a megvalósítás felé? Akik ebben a hónapban hatékonyan segítenek Önnek ezekben a témákban, 30%-os kedvezménnyel a januári tanácsadás alkalmaira (érdeklődés, időpontegyeztetés a lenti telefonszámokon, vagy központi elérhetőségeinken):

Molnár Adrienn, szupervizor, tanácsadó, tréner (Árak: 8000 Ft / 60 perc – 30%, +36 20 545 3363)

Bagossy-Váczi Judit, life coach, mediátor, Gyászfeldolgozás Módszer® specialista (Árak: 10 000 Ft / 60 perc – 30%, +36 30 399 3488)

Mezeiné Juhász Ilona, mediátor, coach, párkapcsolati tanácsadó (Árak: párban 15 000 / 90 perc – 30%, egyénileg 10 000 Ft / 60 perc, +36 30 386 7731)

Sok szeretettel várja Önt:
az Otthon.Magadnál Központ csapata!