Stresszoldó testkezelések, Access®

Gyurasza Ildikó Access Bars®, Access Facelift, Access testkezelések kezelő és oktató (+36 20 801 4371)

Mik a “Bar”-ok?
“Bar”-oknak nevezzük azokat az energiasávokat, pontokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. A kezelés a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.
A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem:
– Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében
– Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik
– Nem fejmasszázs vagy akupunktúra, pedig pontokat érint a fejen. Külső szemlélőnek leginkább ezek egyikének látszana, mert amikor téged kezelnek, akkor egy masszázságyon fekszel és a fejeden meghatározott pontokat érint a kezelő személy

Miben segíthet Neked egy BARS® kezelés?
Félelem, szorongás csökkentésére, stressz csökkentés/az elme letisztítása, gyermekeknek vizsgák, felelések előtt, várandós nőknek, mély relaxációra, alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél, fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban, megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel.
A Bars® olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni az életben, másképp, mint ahogyan eddig tettük és másképp, ahogyan csak szeretnénk. Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

Az Access Bars®-ról még itt olvashat bővebben.
Access® testkezelésekről itt olvashat bővebben.

ELSŐ ALKALOM 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Otthon.Magadnál Központban kezelés után vendégem egy frissen pörkölt kávéra (espressora vagy cappucinora ) vagy egy különleges teára a La Mocca kávézóban!

Kezelés időtartama: 60-70 perc
Árak:
BARS® kezelés: 9995 Ft /alkalom
Testkezelés: 11995.- Ft/alkalom