Stresszoldó testkezelések, Access®

Gyurasza Ildikó Access Bars®, Access Facelift, Access testkezelések kezelő és oktató (+36 20 801 4371)

Mi is az Access Bars®?
A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem. Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében. Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik. Nem fejmasszázs vagy akupunktúra, pedig pontokat érint a fejen. Külső szemlélőnek leginkább ezek egyikének látszana, mert amikor téged kezelnek, akkor egy masszázságyon fekszel és a fejeden meghatározott pontokat érint a kezelő személy. Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után, azonban ha megfelelő nyitottsággal állsz hozzá, akkor a jövődet változtathatod meg vele.

Mire jó ez neked?
A Bars® olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni az életben, másképp, mint ahogyan eddig tettük és másképp, ahogyan csak szeretnénk. Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amelyek beragadva tartanak.

Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

Kezelés típusok:

  • Access Bars®  32 pont a fejen, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, úgy, mint pénz, kontroll, kreativitás,szex, test, gyógyítás, éberség, öröm, bánat, öregedés, kapcsolatok teremtése stb. A pontok érintésével elengedhetjük azokat a korlátozó hiedelmeket, elképzeléseket, ítéleteket, amik megakadályozzák, hogy az adott életterület úgy működjön, ahogy szeretnénk.
  • MTVSS-Test Félreműködéseket Helyretévő, Immunerősítő Testkezelés (Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS). Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access-nek. Amíg a sejtmemória a traumák és a hegek feloldásának legjobb eszköze, az MTVSS a “választás” eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.
  • Mimikri testkezelés (minták, másolások, illeszkedések oldása)
  • Testedbe zárt zsírsejtek eltörlése. Mennyi érzést traumát raktároztál el, ami a zsírpárnákban rakódott le? A testkezelés kikulcsolja a zsírsejtbe zárt traumát, érzést!
  • A zéró összegű trauma.  Ez egy kézrátétes eszköz, a test traumatizálásának feloldására. Ez feloldja az összegyűjtött testi traumákat.
  • Háromszoros sorozat rendszerek (Trifold Sequencing Systems). Ez a sokkal, a traumával kapcsolatos. Leggyakrabban szóbeli processzként használjuk érzelmi traumák esetén, de hatásos lehet olyan helyzetekben is, amikor fizikai zavar, a fájdalom okozója egy trauma, különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, vagy érzelmileg, hogy az illető hajlamos új időszámítást kezdeni ettől fogva.
  • Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása. Úgy látszik, hogy ez a kezelés feloldja a testben azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik jól néznek ki, de a valójában nem táplálóak nekünk és a testünknek.

Az Access Bars®-ról még itt olvashat bővebben.

Időtartam: 60 perc
Árak:
BARS® kezelés: 9995 Ft /alkalom
Testkezelés: 11995.- Ft/alkalom