Shiatsu masszázs kismamáknak

Orsolyák Györgyi, Shiatsu masszőr, Access Bars kezelő (+36 20 914 6211)

„A nő az Istennő, aki ismeri a teremtés titkát
Az élet, halál és újjászületés titkát” (Mircea Eliade)

A holisztikus szemlélet szerint a női testben számtalan energetikai változás megy végbe a fogantatás pillanatától kezdve. Gyakran épp a várandósság hozza felszínre a nők személyes, egyedi energetikai mintázatát, karakterét, erősségeit és gyengeségeit. Vannak, akik nehéznek érzik magukat, és várandósságukat és testükben ödémák jelentkeznek. Más nőtípusok energiával telítődnek, és erőt merítenek ebből az időszakból. Jobban érzik magukat, mint valaha, ugyanakkor hajlamosak a túlzott erőfeszítésre.

A Shiatu és az Acces Bars kezelés a várandós anyák bármely diszharmonikus állapotát képes harmonizálni, kiegyensúlyozottabbá tenni. Mindkettő alkalmazható egy normál lefolyású várandósság teljes ideje alatt.

A kezeléseket minden esetben az adott személy igényeihez igazítom, attól függően, hogy mire van szüksége. Így igazodom a várandós édesanya fizikai, lelki igényeihez, melyet erősen befolyásol az, hogy éppen melyik trimeszterben jár.

A Shiatsu kezelés alatt az édesanyával és, rajta keresztül a kisbabával is felveszem a kapcsolatot, amit a picik nagyon szeretnek, sokszor adnak jókedvű visszajelzéseket.
A Shiatsu és az Acces Bars kezelés is képes oldani a szülés és a gyermekágyi időszak körül megjelenő aggodalmakat, szorongásokat, félelmeket. Mindkét kezeléssel erősíthetjük a kötődést az édesanya és a baba között, ha szükséges, enyhíthetjük a megváltozott állapotból, és hormonális változásból adódó fokozott érzékenységet, bizonytalanságot.

A Shiatsu kezelés finom érintésekkel dolgozik, igazi lágyságot közvetítve az várandós anyának. Nyugtatóan hat az autonóm idegrendszerre, paraszimpatikus állapotba vezet el, mely szükségszerű feltétele a regenerálódásnak. Ilyenkor tud az öngyógyító képességünk bekapcsolni. Ezért a nyugodt kezelésért, pihentető időért kisbabánk is hálás lesz.

A Shiatsu, és az Acces Bars kezelés kismamák számára az elképzelhető legjobb lehetőség arra, hogy feltöltődjenek, megpihenjenek. Nagy szüksége van ilyenkor a várandós édesanyának önerői megtartására, és a támogatásra is. Sokszor az a leghatékonyabb segítség, ha a várandós édesanya újból átélheti az anyaöl élményét, ha önmagát, és ez által gyermekét biztonságban érezheti.
A Bars kezeléssel öngyógyító tudatosságba léphet bele a páciens, az állandó agyalás helyett igazán tudni fogja, hogy mi igaz a számára, mi jó Neki, hogyan szeretne szülni, élni.

Nem csak terapeutaként, hanem négy, háborítatlan körülmények közt született gyermek édesanyjaként biztatok minden várandós anyát, hogy vegye igénybe az őt tápláló és segítő erőket, melyek hozzájárulnak a növekedéshez a testében és a változások könnyebbé tételéhez.
Az új élethez sok melegséget adó, gondoskodó és gyógyító erőre van szüksége minden édesanyának annak érdekében, hogy gyermekeinek könnyedén tovább adhassa azt.

Szeretettel várlak, ha választod!

További információkat ITT olvashat.

Árak: Shiatsu – 8000 Ft; Access Bars – 10000 Ft

Időtartam: Shiatsu – 55 perc; Access Bars – min. 60 perc

Bejelentkezés: +36 20 914 6211; info[kukac]shiatsupont[pont]hu