Rónai Zsófia

Rónai Zsófia pszichológus, pedagógiai szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, család- és párterapeuta jelölt, katatim imaginatív (KIP) terapeuta jelölt

Pszichológusi végzettségemet az ELTE Pszichológiai Karán szereztem. Azóta iskolapszichológusként dolgozom egy általános iskolában.

Magánrendelésemen iskoláskorú gyermekekkel, serdülőkkel és felnőttekkel egyaránt folytatok pszichológiai konzultációt. Integratív rendszerszemléletben tekintek a hozzám fordulók problémáira. Az ülések során a beszélgetésen kívül a játékterápia, a relaxáció, valamint a KIP (relaxált állapotban a képzeletben, lelkünk mélyéből megjelenő képekkel és szimbólumokkal való munka) elemeit felhasználva dolgozunk közösen nehézségeik megoldásán.

Iskoláskorú és serdülőkorú gyermekük problémáival fordulhatnak hozzám, illetve gyermekek esetében a szülőkonzultáció elengedhetetlen része a közös munkának, ilyenkor a nevelési nehézségeket, küzdelmeket is próbáljuk feloldani.

Felnőttekkel is folytatok pszichológiai konzultációt.
Pár- és családkonzultációt közösen vezetünk munkatársammal, Kálmán Viktóriával (gyógypedagógus, pár-és családterapeuta jelölt).

Rendelési idő:
Szerda 14-18
Csütörtök 18-20


KÜLDJÖN ÜZENETET