Rólunk

Valahányszor elmeséljük, hogy miért is alapítottuk meg az Otthon.Magadnál Központot, mindig szívmelengető arra gondolni, hogy megalapításával egy régóta dédelgetett álom vált valóra.

Nagy vágyunk volt egy olyan otthonos hely létrehozása, ahol az ember szeretetben, elfogadásban, nyugalomban megérkezhet és találkozhat önmagával.

Ahol mindannyian önmagunkban is otthonra lelhetünk. Jó volt arra gondolni, hogy a Szentendrén és környékén élőknek végre nem kell az egész fővárost átutazniuk, mert ebben a különleges miliővel megáldott békés kisvárosban mindez elérhetővé válik.

Brigi és Réka, a Központ alapítóiÉrtékeink, céljaink

Jó szakembert találni nem könnyű!
Mi csapatban dolgozunk, egymás munkáját ismerve és támogatva. Ha kérdései, nehézségei vannak, de bizonytalan abban, kihez forduljon, hívjon vagy írjon bátran, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb segítő szakembert.

Alapvető emberi és szakmai célunk, hogy a lelki egészség megőrzését és helyreállítását támogassuk, hangsúlyozzuk a bajok megelőzésének fontosságát.

Az eszközök és módszerek széles tárháza
áll a lelki egészség szolgálatában! Nálunk szinte minden korosztály megtalálja a számára megfelelő lehetőségeket. Változatos eszközökkel segítjük a test, lélek, szellem egységének ápolását.

Miben segítünk?
Egyénileg és csoportos formában felnőttnek, iskolásnak, kamasznak, pároknak és családoknak – mindenkinek, aki életútján elakadást tapasztal, vagy a fejlődés igényével fordul hozzánk. Nem egy adott problémát kezelünk, hanem az emberrel foglalkozunk, a maga teljességében, egész-ségében.

Lelki és mentális egészségünk,
belső egyensúlyunk megteremtése nem kevésbé fontos, mint a testi egészség ápolása. Megmutatjuk, milyen eszközökkel segíthet önmagán élete nehéz helyzeteiben.

Aki kezébe veszi az irányítást
és segítséget kér, az a közhiedelemmel ellentétben nem „gyenge” vagy „nem normális”. Ellenkezőleg! Aki segítséget kér, az erős és tudatos. Ezzel megteremti önmaga számára egy stresszmentesebb, boldogabb élet lehetőségét.

Rólunk mondták

“Hiánypótló béke-szigete Szentendrén. Ahol Magunkhoz-térhetünk. 🙂“
Nagyon találó a központ neve, mert kicsit olyan ide megérkezni, mintha hazaérne az ember – önmagához. Csak ajánlani tudom mindenkinek az itt dolgozó szakembereket és szolgáltatásokat.”
"Köszönöm, hogy az Otthon.Magadnál Központ nyílt napjának vendége lehettem! Igényesen, szépen berendezett terek, barátságos légkör és remek workshopok résztvevője lehettem. A kedvencem talán a kerámia alkotó műhely volt, Judit vezetésével. Meg az egyéni családállítás…és a konfliktuskezelés workshop… Jó kis nap volt, örülök, hogy ott voltam, jó szívvel ajánlom!”
"Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a nyílt napon. Több programra is bejelentkeztem, leginkább a reggeli jóga és a dietetikussal való beszélgetés tetszett.”