PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

pillango_uj

“…mindannyiunk számára rendelkezésre áll (vagy megteremthető) minden belső erőforrás, amelyre céljaink elérése érdekében szükségünk van. Sikerünk sokkal valószínűbb, ha úgy cselekszünk, mintha ez igaz lenne, mintha az ellenkezőjére alapozva cselekednénk.” (J. O’Connor – J. Seymour)

1. Pszichológiai, életvezetési tanácsadás

Amikor nem a személyiség mélyebb átdolgozására van szükség, 4-5 alkalmas tanácsadás is elég lehet. Rendszerint valamilyen nehéz döntés előtt állva, életvezetési elakadás, krízis esetén van erre szükség.
A pszichológiai tanácsadás ebben az esetben sem azt jelenti, hogy a szakember megmondja, mit tegyen, hanem általában a személyközpontú terápia elveihez hűen értő figyelemmel hallgatunk, szükség esetén tükröt tartunk. A hozzánk forduló problémáját a saját világán belül igyekszünk megérteni, mert fontos, hogy a megoldások is a klienstől származzanak. A szakember csak támogatja a kliens saját erőforrásainak mozgósítását, hogy ezek segítségével, a saját útján, módján lépjen előre.

2. Pszichoterápiás konzultáció

Amikor az aktuális problémán túl a belső világ mélyebb átdolgozására van szükség, a rendelkezésünkre álló módszereket a célokhoz illesztve váltogatjuk meg, és kombináljuk egymással. Ez egy hosszabb folyamat, amely 10-12 alkalomtól akár évekig is eltarthat, a kliens és a szakember közötti terápiás kapcsolatban és munkaszövetségben zajlik, és kereteit szóbeli vagy írásbeli terápiás szerződés szabályozza.

Árak: 8000 – 14.000 Ft
Időtartam: 50 – 90 perc

Munkatársaink

2018'06'02_OtthonMagadnal_Györgyi

tanácsadó szakpszichológus családi-, és párkapcsolati tanácsadás specializációval, lelkigondozó, keresztény szemléletű coach, relaxációs terapeuta (Autogén Tréning), KIP terapeuta jelölt

Ivett

pszichológus, iskolapszichológus, integratív gyermekterapeuta, KIP (Katatím imaginatív pszichoterápia), tanácsadó szakpszichológus jelölt, jógaoktató

Pintér-ilona

gyógypedagógus, klinikai pszichológus, pedagógiai szakpszichológus