Pszichológiai tanácsadás

 Bányász Réka, klinikai szakpszichológus (+36 70 602 6915)

 Hollenda Györgyi, tanácsadó szakpszichológus (+36 30 828 2974)

 Rónai Zsófia, pszichológus, pedagógiai szakpszichológus (+36 20 945 9228)

“…mindannyiunk számára rendelkezésre áll (vagy megteremthető) minden belső erőforrás, amelyre céljaink elérése érdekében szükségünk van. Sikerünk sokkal valószínűbb, ha úgy cselekszünk, mintha ez igaz lenne, mintha az ellenkezőjére alapozva cselekednénk.” (J. O’Connor – J. Seymour)

Amikor nem a személyiség mélyebb átdolgozására van szükség, néhány alkalmas tanácsadás is elég lehet. Rendszerint valamilyen nehéz döntés előtt állva, életvezetési elakadás, krízis esetén van erre szükség.
A pszichológiai tanácsadás ebben az esetben sem azt jelenti, hogy a szakember megmondja, mit tegyen, hanem általában a személyközpontú terápia elveihez hűen értő figyelemmel hallgatunk, szükség esetén tükröt tartunk. A hozzánk forduló problémáját a saját világán belül igyekszünk megérteni, mert fontos, hogy a megoldások is a klienstől származzanak. A szakember csak támogatja a kliens saját erőforrásainak mozgósítását, hogy ezek segítségével, a saját útján, módján lépjen előre.

Amikor az aktuális problémán túl a belső világ mélyebb átdolgozására van szükség, a rendelkezésünkre álló módszereket a célokhoz illesztve váltogatjuk meg, és kombináljuk egymással. Ez egy hosszabb folyamat, amely 10-12 alkalomtól akár évekig is eltarthat, a kliens és a szakember közötti terápiás kapcsolatban és munkaszövetségben zajlik, és kereteit szóbeli vagy írásbeli terápiás szerződés szabályozza.

Árak: 8000 – 12.000 Ft

Időtartam: 50 – 90 perc