Orsolyák Györgyi

Orsolyák Györgyi, Shiatsu masszőr, Access Bars kezelő
Shiatsu masszázs

Az érintés önmagában is gyógyító hatású. A Shiatsu (ejtsd: siacu) masszázs során az érintés ezen felül a KÍ (életenergia) áramlását is befolyásolja a testben. A kezelés során a Shiatsu masszőr az akupresszúrás pontokat érinti különböző módokon. Így az érintés mesterien gyógyítóvá válik. E különleges módszer alapjai a Hagyományos Kínai Gyógyászatban gyökereznek.
Keleti szemléletmódja alapján a Shiatsu kezelő teljes egészében látja az embert, a test, a lélek, a szellem egyfajta energia egységeként. Holisztikusan és intuitívan gondolkodik, a kezelés során a kezelő energetikailag egy lesz páciensével.

Munkám során a kezeléseken mindig arra törekszem, hogy a partner öngyógyító erejét szólítsam meg, azt a Belső Gyógyítót, aki mindenkiben jelen van.

A Shiatsu kezelés lágy, cseppet sem tolakodó, és figyelmes. Célja, hogy a jelentkező tünetek mögött feltárja a teljes állapotot. Közös áramlás jön létre a partner és köztem, így érhetem el, hogy nem csak a testet, hanem a teljes embert kezeljem. Végső soron a testi jelzések mindig a lélek hangját követik. Így üzen a lélek, hiszen nem ismer más nyelvet, csak a testi jeleket. A betegség jelei tehát nem is betegséget jelentenek, hanem a lélek állapotát. Egy egészséges állapot jellemzője, hogy nincs se energiahiány, se energia többlet. Egy nyugvópontot jelent, ami pont középen áll a kettő között. Az energia mindig vándorol, örök változásban van. A Shiatsu kezelés során az a célom, hogy a közepet segítsem megtalálni, azt az állapotot, ahol a mérleg nyelve nem billen semerre, az energia jelenléte kiegyensúlyozott.

Teszem mindezt ujjnyomással, tenyérnyomással, dinamikus ringatásokkal, lágy oldásokkal, nyújtásokkal. Használom a Cranio-Sacralis terápia eszközeit is, és úgyszintén beépítem az Oszteopátia elemeit. Csontokkal, izmokkal, inakkal, izompólyákkal, akupresszúrás pontokkal, és kicsit az aurával is dolgozom. A kezelés földön fekve, kényelmes pamutruhában történik.

Access Bars
Új és igazán dinamikus fordulópontot jelent számomra egy mélyen relaxáló, igazán stresszoldó technika: az Acces Bars® kezelés alkalmazása. Új kapukat nyit meg a tudatosság felé, örömteli, és könnyed módszer, mely a munkában elfáradt elme és test valódi orvossága.


Árak:
Shiatsu – 8000 Ft; Access Bars – 10000 Ft
Időtartam:
Shiatsu – 55 perc; Access Bars – min. 60 perc


KÜLDJÖN ÜZENETET