NYÍLT NAP 2019

RÉSZLETES PROGRAM

REGISZTRÁLOK!

A családállításra sajnos nem tudjuk fogadni regisztrációs szándékotokat, mert megtelt a csoport, de a központban minden hónapban kipróbálhatod családállítás módszerét!

Megértéseteket köszönjük.

Biztonság és hűség a párkapcsolatban – egy hűtlenné váló világbanAranyos Zsolt párkapcsolati mediátor  

Ha valóban fontos a párod és szeretnéd biztonságban érezni magad a párkapcsolatodban, de félúton elhagytátok egymást vagy a sok veszekedés, konfliktus miatt eltávolodtatok, vagy csak szeretnéd megerősíteni az önbizalmad, akkor ez az 1 óra neked és rólad szól.

Max. 8 fős kiscsoportban arról beszélgetünk, hogy
– mi a kölcsönös bizalomépítés titka,
– férfierő, avagy hogyan győzheti le egy férfi a gyávaságát és lehet teljes értékű, érzelmileg felszabadult tagja a párkapcsolatának,
– érzelmi vs. anyagi biztonság
– miért és hogyan érti egymást félre rendszeresen a férfi és a nő,
– hogyan veszekedjünk jól, ha már vitás helyzetbe kerültünk.

Természetesen, ha kérdésed van, elsőbbséget élvez!

A nyílt napon Aranyos Zsolt: Szabadon szeretni című, most megjelent könyve 30% kedvezménnyel megvásárolható!

“Útbaigazítás” szupervízió és coaching alapú egyéni segítő beszélgetés- Molnár Adrienn-szupervizor-coach, tréner

 Szeretettel várlak egy mini tanácsadásra (30 perc), ahol szakmai, magánéleti vagy akár életfilozófiai kérdéseidről beszélgethetünk. Szívesen együttgondolkodom Veled arról, hogy kérdéseddel vagy problémáddal hogyan lehetne továbblépni, vagy milyen segítséget tudok elképzelni, amennyiben arra van szükséged. Kérhetsz tőlem egy kis ízelítőt a szupervízióból (mely főként szakmai dilemmákkal foglalkozik), vagy kipróbálhatod milyen a coaching típusú vezetés, ahol célorientáltan foglalkozunk számodra aktuálisan fontos témákkal.

 Csoportos szupervízió demo- Molnár Adrienn-szupervízor-coach, tréner

 A szupervízióban szakmai kérdésekkel, dilemmákkal, konfliktusokkal foglalkozunk. A csoportos szupervízió abban segít, hogy több szempontot is kapjunk saját feszültségünk oldására. Ezen az egy órás bemutatón rövid gyakorlatokon keresztül bemutatom, milyen témákkal foglalkozunk egy szupervíziós ülésen, valamint igyekszem választ adni felmerülő kérdéseitekre. Szeretettel várlak!

Mi a kerámiaterápia és mi nem az?- Domokos Judit- kerámikus, drámapedagógus, coach, Gestalt terapeuta

Sokan megkeresnek, hogy szívesen foglalkoznának agyaggal, készítenének kerámiát. Többféle elképzelés van: vannak, akik szükségét érzik a terápiának, vannak, akik egy szakmát szeretnének megtanulni, és vannak, akik kellemesen akarnak néhány órát eltölteni és díszíteni a lakásukat egy kerámiával, vagy ajándékba adni. Én, az első formát, a terápiát szoktam ajánlani. Ez abban különbözik a másik két tevékenységtől, hogy belső képeket, erőtartalékokat mozgósít, feltár és fejleszt. A tanításnál egy kívülről jövő ismeretanyag – elméleti és fizikai – elsajátításáról van szó, a harmadik esetben egy célirányos tevékenységről, ami mellesleg szórakoztató. Ezt elkerülöm, mert ez egy olyan műfaj, amiben kevésbé mozgok otthonosan. Tapasztalataim szerint mindig nagyobbak az ügyfelek esztétikai elvárásai, mint a végeredmény. Amikor párszor engedtem a kérésnek, hogy segítsek ilyen módon alkotni, mindig csalódás lett a vége.

A terápia és a tanítás egy fontos dologban közös: mindkét esetben folyamatról van szó. De amíg a terápia esetében nincs külső mérce, szint, aminek meg kell felelni, egy szakma elsajátítása során vannak elvárások, meg kell tanulni bizonyos technikákat és azokat alkalmazni kell tudni, hogy létrejöjjön a tanárnak megfelelő végeredmény.

Az alkotás saját tapasztalat. Amikor pedig közösen feldolgozzuk az élményt új távlatok nyílnak meg a személyiség kiteljesedése felé.

Lélegezz tudatosan! Szívlégzés program előkészítő- nyugtató, gyógyító légzéstípusok és relaxáció kiscsoportbanDr. Keresztes Margit kutató-oktató orvos (egyetemi adjunktus), életmód tanácsadó és terapeuta, relaxációs és meditációs módszerekben képzett szakember

Ha szeretnél relaxálni, megteremteni a belső békédet, nyugalmadat, szeretnéd csökkenteni a benned felgyülemlett stresszt és szorongást, és szívesen megismernél olyan technikákat, amelyekkel megelőzheted a magas vérnyomás betegség, koszorúér-betegség, és a pszichoszomatikus betegségek kialakulását, akkor ebben a csoportban a helyed!

A bemutató foglalkozáson a résztvevők nyugtató hatású, a szívre-vérkeringésre is ható légzéstípusokat ismerhetnek meg, melyek elsősorban koszorúér-betegeknek és magas vérnyomásban szenvedőknek, de természetesen mindenkinek ajánlottak.

A tudatos, nyugtató légzéstípusok, elősegítik a feszültség oldását, a stressz okozta magas vérnyomás csökkenését és javíthatják a szív koszorúér keringését. A kiegészítő relaxációs – szuggesztív gyakorlatok fokozzák ezt a hatást, a vegetatív idegrendszer egyensúlya javul, és a „paraszimpatikus”, nyugodt beállítódás felé tolódik el.

A program keretében jóga, mindfulness (tudatos jelenlét) és imaginációs légzéstípusok tanulására lesz lehetőség két relaxációs alapgyakorlat mellett. A tudatosan végzett légzőgyakorlatok hatása gyorsan jelentkezik. A hosszútávú hatásokhoz rendszeres, napi gyakorlás (naponta min. 15 perc) szükséges. A rendszeres gyakorlás segít kialakítani a belső békét, nyugalmat és emellett belső erőt, örömöt hozhat.

Gyógyító forrásunk – ismerkedés belső erőforrásainkkal- Rónai Zsófia- pszichológus, pedagógiai szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, család- és párterapeuta jelölt, katatim imaginatív (KIP) terapeuta jelölt

A stresszoldásnak számos hatékony módja van. Ezek egyike a relaxáció, mely segítségével ellazíthatjuk testünket és megnyugtathatjuk lelkünket. Ha fantáziánkat, belső képeinket is segítségül hívjuk, rátalálhatunk saját erőforrásainkra, melyekből igazán feltöltődhetünk, melyeket bármikor segítségül hívhatunk életünk stresszesebb, nehezebb helyzeteiben.

Ezt a technikát próbálhatják ki egy rövid, pihentető gyakorlat során, így bepillantást is nyerve az imaginációs módszerek világába, melyek a nyugalom meglelésén túl tudattalan tartalmak, mélyen lévő elakadások feldolgozását is segítik.

Keresem magam- Kircsi Kata- lélek mentor, life coach, párkapcsolati mediátor

Ehhez a gyakorlathoz az OH kártyákat hívjuk segítségül, ami hozzásegít az önismeret fejlesztésében, a belső bizonytalanságok, dilemmák felismerésében és a korlátozó elemek, érzések megtapasztalásában, megélésében.

Rövid, hatékony felismeréseket hozhatnak a kihúzott szókártyákra való ránézés, és azok értelmezése. Nagy segítségünkre lehetnek ezek az eszközök az önmegismerésben, a kreativitás fejlesztésében, a kommunikáció megsegítésében és az egymáshoz való közelebb kerülésben.

Access BARS® kezelés bemutató -Gyurasza Ildikó -Access Bars®, Access Facelift, Access testkezelések kezelő és oktató
Lehet, hogy még nem hallottál az Access BARS ® nevű forradalmi stressz oldó módszerről?

Egy új nézőpont, egy módszer, egy egészségbarát út, amit ha alapszinten megismersz dinamikus változást indít el az életedben. Az Access Consciousness® eszköze a “ BAR-ok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Napjaink egyik legígéretesebb stressz oldó módszere. Nagyon leegyszerűsítve egyfajta fej akupresszúra, fejreflexológia, “fejmasszázs”, ami nem áll másból, mint a fejünkön levő pontok érintéséből, miközben lehet beszélgetni, vagy csak koncentrálni az aktuális érzéseinkre, érzeteinkre, tüneteinkre. A érintéses kezelés az agysejtjeink mikro-elektromágneses működését és vérkeringését befolyásolhatja, s ezáltal pedig a testünk működésére is kihatással lehet.

A BAR-ok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.
Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, félelmek, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során megéltünk és elraktároztunk. A kezelés ezektől szabadít meg és ez által könnyedebben tudsz élni, döntéseket hozni az életedben.

A BARS® bemutató során ízelítőt kapsz a kezelésből, megismerheted a módszer lényegét.

Néhány példa , amiben segíthet Neked ez a módszer : stressz oldás, gondolat tisztítás,
félelem-, szorongás csökkentése, alvás problémák,  figyelemzavar, tanulási nehézségek , lehetővé teszi, hogy változásokat tudj létrehozni életed bármely területén (pénzügyek, párkapcsolat, egészség stb.)

A bemutató kb 45 perc

Családi életciklusok, elakadások. Hogyan segít a párterápia?

Interaktív beszélgetés  -Mezeiné Juhász Ilona- párkapcsolati szakértő, mediátor, coach

Úgy érzed elakadtál az otthon elhagyása, az egyedül élés, a házasságkötés, a kisgyermekes család, a serdülők a családban, a gyerekek kirepülése vagy a késői életszakasz valamelyikében. Érdekel a családi rendszer fejlődése, a családi életciklus modellje? Jó lenne, ha rá tudnál látni és ismernéd, mi most az aktuális feladatod? Szeretnéd megtudni, hogyan képes segíteni a családterápia módszere? Szeretettel várlak egy csoportos beszélgetésre a témában.

Pár vagy családterápiás első interjú (90 perc)- Mezeiné Juhász Ilona- párkapcsolati szakértő, mediátor, coach

Olyan párkapcsolati vagy családi problémád van, amivel úgy érzed, nehezen tudtok megbirkózni. Gondolkodtál már azon, hogy szakemberhez fordulj. Most egy lehetőséget kínálok arra, hogy kipróbáld a családterápia módszerét és eldöntheted, hogy neked való-e, szeretnéd-e folytatni.

Pár vagy család jelentkezését várom.

Miért is vagyunk mi mindannyian csodák? A szellem-lélek-szív hármasa keresztény szemmelHollenda Láng Györgyi- tanácsadó szakpszichológus, lelkigondozó, keresztény szemléletű coach, és KIP hogy terapeuta jelölt 

Minden ember egy csoda! Ezt látszik aláírni minden tudós, aki az emberrel mélyebben foglalkozik. Akár a testünket, akár a lelkünket nézzük, mindannyian csodálatosan vagyunk összerakva. Néha elkoptatunk néhány alkatrészt ebben a csodában, amit meg kell javítani, de összességében csodák vagyunk.

Azt is halljuk sokszor, hogy bonyolultak vagyunk, ez is igaz, de ha még egy autó is javításra szorul, és meg kell tanulni a módját, hogy hogyan, akkor az ember javítása is tanulandó, tanítandó dolog.

2013-ban írt könyvem – Van szívem és nem félek használni – címéhez hűen leginkább a szívről szól, de róla is úgy, mint a lélek-szív-szellem hármas közepéről, megemlítve így a lélek-szellem leírást, illetve azok problémáit, gyógyítását is, érdemes tájékozódni, megnézni a használati utasításról egy előadást, hogy jobban tudjuk használni a bennünk rejlő lehetőségeket.

Ezen előadással szeretnék egy kis ízelítőt adni minden érdeklődőnek arról, hogy mit is rejt e földi testünk, mi az, amit kaptunk, és hogyan működtethető Isten szerinti, rendeltetésszerű használattal.

Legyünk boldogok, örüljünk és használjuk ki, hogy fantasztikusak vagyunk legbelül!

Szülő konzultáció kamasz gyereket nevelő szülők részére– Szabóné Radvány Ivett- integratív gyermekterapeuta, KIP (Katatím imaginatív pszichoterápia), tanácsadó szakpszichológus jelölt, jógaoktató

A serdülőkor kiemelt szerepet kap személyiségfejlődésünk során. Szülőként sokszor nehéz kamasz gyerekünket megfelelő módon támogatni eme nehéz időszakban. Van úgy, hogy akadályok övezik ezt az időszakot. De hogyan lehet úgy túljutni, hogy a szülő- gyerek kapcsolat sem sérüljön s a kamasz gyerek is megerősödve tudjon a felnőttkor kapujához eljutni? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásában szeretnék azoknak a szülőknek segíteni,akik úgy érzik elakadtak szülői segítségnyújtásukban.

Női harmónia műhely – női jóga workshop- Ibolya Emese, Anaya női jóga-, és kismamajóga oktató, jógaterapeuta, dúla, önismereti mentor

A női jóga módszere kifejezetten a női test sajátosságaira kidolgozott mozgásforma.  A foglalkozáson kiemelten foglalkozunk a női energetikai és hormonális rendszerrel, és speciális gyakorlatokon keresztül fejlesztjük női erődet, rugalmasságodat, belső ragyogásodat és feltöltjük energiaraktáraidat, hogy a hétköznapokban is megőrizd a harmóniát és az egyensúlyt.

A női jóga terápiás alkalmazása emellett kimondottan előnyös női szervi betegségek, fogantatási nehézségek vagy a nőiséggel, párkapcsolatunkkal, az anya-gyermek viszonnyal kapcsolatos mentális-érzelmi elakadások esetén a női kör befogadó erejével. A speciális gyakorlatok megszüntetik a menstruáció és változókor kellemetlen tüneteit, egyensúlyba hozzák a szexuális energiákat, erősítik a záróizmokat- és a has és a medence izmait és növeli állóképességünket.

Az órák szerves részét képezik a stresszoldó légzőgyakorlatok, meditáció és a relaxáció.

Jógás előképzettség nem szükséges.

Az OM központban egyéni, jógaterápiás alkalmakra is jelentkezhetsz, ezzel kapcsolatban tájékozódj a honlapunkon.

Bocsáss meg! – Meseterápiás csoport Boros Luca pedagógus, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeutával

Biztos vagyok benne, hogy megtörtént már velünk az, hogy valamit sérelemként éltünk meg.

Lehet, hogy becsaptak, megloptak, esetleg nem álltak ki mellettünk, vagy kihasználtak… és megannyi vélt vagy valós sérelem, amit felsorolni nem érdemes.

„A sérelmek elengedése a megbocsátás, egy tudatos döntéssel induló érzelmi munka.” (Révész Renáta pszichológus, gyásztanácsadó)

Egy folyamat.

Rengeteg elakadási pontot találunk a megbocsátáshoz vezető úton:

beleragadhatunk a harag, a düh, az elkerülés kátrányfoltjaiba.

Hogyan lépjünk tovább?

Mesei ajánlatomban többféle módot mutatok be, ami erőt ad utat mutat a tudatossághoz, a fájdalommal való szembenézéshez, hogy közös munkával eljussunk a megbocsátás gyógyító energiáihoz.

Elcsendesedés, felemelkedés, rendeződés – Boros Lucakundalini jóga instruktor (KRY), meseterapeuta

A kundalini jóga meditációi segítenek abban, hogy meghaladjuk az elme hullámait, s Lelkünk átragyogjon a testünkön.

Megérezhetjük a semlegességet, a véges érzet kitágul a végtelenbe, a jóllét megtapasztalásába, fejleszti az intuíciót, elengedi a tudatalatti félelmeket, elősegíti az együttérzést.

A közös meditációban a megnyílást, és az önáldást fogjuk gyakorolni, a mantrák és a zene erejével támogatva azt.

“Most innen indulva, képes vagy megváltoztatni az életedet. 

Lehetsz nagylelkű, áldott és csodálatos. Valójában, már most is az vagy.

Csak meg kell tapasztalnod!” 

(Yogi Bhajan)

Tapasztaljuk meg együtt!

Betekintés a relaxáció-, jóga nidra és meditáció világába- Lipták Margit gerincjóga-, relaxáció-, és meditáció oktató

Ajánlom ezt az alkalmat, ha szeretnéd megtapasztalni – Önmagad által létrehozott-  teljes belső nyugalmat, még ha körülötted netalán feje tetejére is áll a világ.
Fél óra alatt kipróbálhatod ezeket az egyszerű, könnyen elsajátítható technikákat, melyek több ezer éves tapasztalati úton alakultak ki. A mindfullness és autogén tréning is használja őket, természetesen más megfogalmazásban.
Készülj fel egy jóleső, kellemes, feltöltő pihenésre.

Semmilyen előismeret sem szükséges, mindenki számára nyitott a lehetőség.
Gyere kényelmes ruházatban.

Ha szeretnéd és érdekel a jóga egysége, gyere el a nyílt napon lévő 3 egymás utáni alkalomra,  együtt és külön külön is jelentkezhetsz.

Gerincjóga 50 + Az élet nem áll meg – A harmónia megélése saját testeden keresztül- Lipták Margit- gerincjóga-, relaxáció-, és meditáció oktató
Az egészség megtartása minden életkorban fontos, de egy idő után a regenerálódás nem megy magától. Ha úgy érzed, szívesen mozognál, de nem mersz, mert itt-ott fáj, esetleg van bármilyen mozgásszervi problémád, gyere, próbáld ki ezt az alkalmat.
Az 50+ jóga gyakorlások alkalmával figyelembe vesszük az életkorod, a fájdalmakat, amik behatárolnak, tested állapotát. A jóga lehetőséget ad, hogy a korodnak megfelelően élj egészségesen. Nem szükséges jógás előismeret, teljesen kezdőtől a gyakorlott jógásig mindenki számára nyitott a lehetőség.
A gyakorlás során a GERINCJÓGA rendszer, modern mozgásterápia elemeit követjük, mely a hatha jóga alapjain nyugszik. Így ha kisebb egészségügyi problémád van azzal is nyugodtan bekapcsolódhatsz. Gyere kényelmes ruházatban.

Ha szeretnéd és érdekel a jóga egysége, gyere el a nyílt napon lévő 3 egymás utáni alkalomra, együtt és külön-külön is jelentkezhetsz.

Ép testben – ép lélek. Ismerkedj meg a gerincjógával – Lipták Margit gerincjóga-, relaxáció-, és meditáció oktató

Ha érdekel a jóga, esetleg ezen belül kifejezetten a gerincjóga, netalán van bármilyen hát-, nyak-, vagy deréktáji fájdalmad, ezt a rövid fél órás alkalmat Neked ajánlom.
Az alkalom során bemelegítjük a testet, átmozgatjuk a nyakat, vállat, csípőt és a gerinc menti területeket, melyek a tipikus stresszzónák. Légzőgyakorlatokkal és hatásaival ismerkedhetsz. Mindezeket összesítve kellemesen töltünk együtt fél órát.
Megmozgatjuk a testet és az elmét, hogy még frissebben folytasd a napot.
Nem szükséges jógás előismeret, teljesen kezdőtől a gyakorlott jógásig mindenki számára nyitott a lehetőség.
A gyakorlás során a GERINCJÓGA rendszer, modern mozgásterápia elemeit követjük, mely a hatha jóga alapjain nyugszik. Így ha kisebb egészségügyi problémád van azzal is nyugodtan bekapcsolódhatsz. Gyere kényelmes ruházatban.
Ha szeretnéd és érdekel a jóga egysége, gyere el a nyílt napon lévő 3 egymás utáni alkalomra, együtt és külön-külön is jelentkezhetsz.

Érezd magad jól a bőrödben! Teremtsd meg tested komfort érzetét! – Orsolyák Györgyi -Shiatsu masszőr, Access Bars kezelő

A mai napon 30 percben közösen gyakorolhatjuk ezt az ősi keleti mozgásformát, a DO-INt, mely semmilyen előképzettséget nem igényel, egyszerű, és minden korosztály bátran végezheti. Rendszeres gyakorlásával ellenállóbbá válunk a betegségekkel, stresszel szemben.

A shiatsu terápiát hagyományosan a Do-in gyakorlatok otthoni végzésével egészíthetjük ki.

A Do-in egy japán önmasszázs technika, amely energiakeringésünk harmóniájának helyreállítására szolgál.

A gyakorlatsorozat minden mozdulata egy bizonyos meridián illetve akupunktúrás pont célzott kezelésén alapul.

A Do-in kitartott mozdulatok, feszítések sorozatából, légzőgyakorlatokból és önmasszázsból áll, amelyek mind a testünkben áramló életenergia – japánul Kí – harmonizálására szolgálnak.

A színek a lélek nyelvét beszélik- Agócs Krisztina – színterápia konzulens, Bach virág terapeuta 

Szeretettel hívlak egy rövid felfedező útra. A színekről mesélek kis ízelítőt. Megérezheted, benned mi van belőlük, s hogyan, miben kérheted támogató segítségüket. Ha szívesen végigsétálnál a szivárványon, de ez még nem fordult elő, itt az alkalom, kóstolj bele, milyen is lenne. Anyaföldünk önzetlenül gondoskodik rólunk. Ezért is hívom segítségül a Mandorla* termékeket, kipróbálhatjátok a természet csodás erejét. A növényvilág harmonizáló, támogató ereje benne él az eszenciákban, olajokban.

Mandorla színterápiás minikonzultációAgócs Krisztina –színterápia konzulens, Bach virág terapeuta 

A Mandorla színterápiás mini konzultáció során 3 színt választ a színvirágról az érdeklődő. Kipróbáljuk a választott színhez tartozó eszenciát. Az illatok emlékeket csalnak elő, mintha csak ezt súgnák: “Nem emlékszel? Nem baj, segítek!” Elvisznek oda, ahol már jártunk, felidézik elfeledett belső képeinket.

Egy későbbi konzultáció során aztán erről beszélgetve fedezzük fel együtt milyen üzenetet is hoznak számunkra ezek a színek. Kártyák is segítik a munkánkat az 1-1,5 órás beszélgetés során, pontosítják melyik az a terület ahol az adott színenergia segítségét ajánlja. A minikonzultáció egy ízelítő: meglepődve tapasztaljuk, mi mindenben tudnak segíteni a színek.

Bach virágterápia – Gyerekek kedvenc virágcseppjei, varázscseppekAgócs Krisztina –színterápia konzulens, Bach virág terapeuta 

Érzelmeink minősége kihat mindennapjainkra, egész életünkre. De hogyan tudjuk megismerni, kezelni őket? Van-e domináns érzelmi mintánk?

A kisebb gyermekek különösen nehezen tudják megfogalmazni, kifejezni mit is éreznek valójában egy-egy élethelyzetükben. Gyakran túlmozgással, dühkitörésekkel, unottsággal “válaszolnak”. A nagyobb gyerekeknél gyakran előfordul, hogy kizárják a külvilágot, s néha még önmaguk előtt is zárva már a saját belső teremtő erejükhöz vezető út. Amikor képről kiválasztanak egy pár virágot segítjük őket megfogalmazni érzéseiket. Bach doktor megfigyelései egy-egy virágot egy-egy alap emberi érzelemhez társítottak. A 38 virág számunkra is érthető nyelvre fordítja le viselkedésüket, reakcióikat. A virágkivonatok használata pedig segíti őket, hogy egy negatív, blokkolt érzelmi állapotból kibillenjenek.

Gyakorlatiasságukért igen hálásak az anyák, hiszen nem kell az étkezésekre, fogkrém márkára, stb. figyelni; mert bármikor adagolhatók. A gyerekek maguk is kezükbe vehetik, elsajátíthatják a napi rutint. Mellékhatásoktól mentesek, és nem lehet túladagolni őket.

A nyílt napon lehetősége van egy rövid találkozásra bejelentkezni. Ennek során a gyermekek maguk választják ki a számukra vonzó virágokat, megismerkednek a virágcseppekkel, megkóstolják ízüket, kérdezhetnek róluk. A virágkivonatok rendszeres használata segíti őket érzelmi viharaikban, a hiányzó egyensúly helyreállításában.

Várok kicsiket és nagyokat szeretettel!

Bach virágterápia felnőtteknek Agócs Krisztina – színterápia konzulens, Bach virág terapeuta 

Érzelmeink minősége kihat mindennapjainkra, egész életünkre. De hogyan tudjuk megismerni, kezelni őket? Van-e domináns érzelmi mintánk?

Bach doktor megfigyelései egy-egy virágot egy-egy alap emberi érzelemhez társítottak. A 38 virág számunkra is érthető nyelvre fordítja le viselkedésünket, reakcióinkat. A virágkivonatok használata pedig segít, hogy egy negatív, blokkolt érzelmi állapotból kibillenjünk. Megtanuljuk általuk, hogyan tudnánk konstruktívan használni a bennünk rejlő erőt.

A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik. A cseppek bármikor, bárhol használhatóak, szájon át szedhetők, mellékhatásoktól mentesek, és nem lehet túladagolni őket.

A nyílt napon lehetőség van egy rövid találkozásra bejelentkezni. Ennek során az érdeklődők virágokat választanak, megismerkednek a kivonatok használatával, megkóstolják ízüket, kérdezhetnek róluk. A virágeszenciák rendszeres használata segít a hiányzó egyensúly helyreállításában.

Egy további konzultáció lehetőséget biztosít, hogy konkrét eseményekről, kérdésekről részletesebben beszélgessünk, elakadásaink mélyebb összefüggéseit feltárjuk.

Várom szeretettel!

Családállítás- Bernáth Ildikó Integrál szemléletű Szervezet-és családállító

“Az élet olyan, mint egy piramis. Fenn, az egészen kicsi kis csúcson zajlik minden, amit haladásnak, történelemnek nevezünk. Lenn, a mélységben a jövő és a múlt összemosódik. Ott csak tér van, idő nincs. Néha előáll olyan helyzet, melynek során kapcsolatba kerülünk ezzel a mélységgel. Ilyenkor valamilyen rejtett rendszert ismerünk fel benne és lelkünk valami nagyobb méretű irányába képes elmozdulni.” (Bert Hellinger)
Életünkre nemcsak azok az események vannak hatással, amelyeket mi átéltünk, hanem azok is, amelyeket felmenőink tapasztaltak meg… ezek a minták bennünk vannak és tudattalan irányítják döntéseinket, érzelmeinket, életünket. A családfaállítás ebből a mélységből, mezőből jeleníti meg képviselőkkel a család erőterét addig a határig, amíg azt érzékelni képes.
A módszer, a hétköznapi akadályok, problémák, hiányok, fájdalmak okát tárja fel és ad rá megoldást.

REGISZTRÁLOK!