Női jóga, egyéni jógaterápia

“Minden nő, aki magát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett, és az összes születendő leányt, aki utána érkezik. ” (Global Sisterhood)

A női jóga gyengéd, de hatékony módszere kifejezetten a női testnek és léleknek szól elvárások, nélkül, ahol felszabadulhatsz a külvilág nyomása alól és végre önmagad lehetsz. Kiemelten foglalkozunk a női energetikai és hormonális rendszerrel, és speciális gyakorlatokon keresztül fejlesztjük női erődet, rugalmasságodat, belső ragyogásodat és feltöltjük energiaraktáraidat.

A női jóga kimondottan előnyös női szervi betegségek, fogantatási nehézségek vagy a nőiséggel, párkapcsolatunkkal, az anya-gyermek viszonnyal kapcsolatos mentális-érzelmi elakadások esetén a női kör befogadó erejével. A speciális gyakorlatok megszüntetik a menstruáció és változókor kellemetlen tüneteit, egyensúlyba hozzák a szexuális energiákat, erősítik a záróizmokat- és a has és a medence izmait és növeli állóképességünket. Az órák szerves részét képezik a stresszoldó légzőgyakorlatok, meditáció és a relaxáció.
Jógás előképzettség nem szükséges.

A csoportos események rendjét, időpontját Facebook oldalunkon találja: https://www.facebook.com/pszichologus.szentendre/

A terápiás alkalmak kifejezetten nők számára nyitottak, akik testi-lelki szintű regenerálódásra vágynak. Manapság számos nő küzd különböző egészségügyi problémákkal, melyek jó része női szerveikkel kapcsolatos. A gyógyuláshoz nyújt segítséget a jóga évezredes rendszere, a vezetett relaxáció, a relaxált állapotban történő megerősítések, a különböző légzőgyakorlatok, valamint a jóga nidrá: a pszichikus alvás vagy mélyrelaxáció módszere. Ez hozzásegíthet a mentális és testi egészségünk fenntartásához és hatékonyan támogathatja annak helyreállítását.
A terápia fontos része a terápiás beszélgetés, melynek során felmérem a kliens aktuális állapotát és kérdéseimmel próbálom vezetni saját igazságai felismeréséhez, belső folyamatai és a problémák mögött húzódó pszichoszomatikus okok feltárásához, a megoldáshoz vezető út megtalálásához. A fő fókusz a női jóga és a finomtesti, energetikai gyakorlatok testi-lelki folyamatokat generáló hatásán van.
Ez a terápiás módszer különösen ajánlott női generációs terhek, nőiséggel kapcsolatos elakadások, fogantatási nehézségek, hormonális problémák, női szervi betegségek esetén, szülésre való felkészülésképpen, anya-magzat kapcsolatépítés vagy szülés utáni testi-lelki regenerálódás, szülésélmény feldolgozásának céljából.

Ára: 10000 Ft
Időtartam: 90 perc

2018'06'02_OtthonMagadnal_Emese

női életmódtanácsadó, jógaterapeuta, női jóga-, és kismamajóga oktató, dúla