Életvezetés, coaching, lelki egészség

 Barabás Brigitta, pszichoterápiás módszerekben képzett mentálhigiénés szakember (+36 70 930 3873)

 Bagossy-Váczi Judit, life coach, Gyászfeldolgozás Módszer® specialista (+36 30 399 3488)

 Kircsi Kata, lélek mentor, life coach (+36 20 332 4592)

 Mezeiné Juhász Ilona, tanácsadó, coach (+36 30 386 7731)

 Molnár Adrienn, szupervizor-coach, tréner (+36 20 545 3363)

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység, amely életünk mindkét fő területével foglalkozik: a magánélettel (life coaching) és a szakmai élettel (buisness coaching) egyaránt. Egyéni és csoportos formában is alkalmazható.

  • A coaching fő eszköze a segítő beszélgetés, de a hatékonyság növelése érdekében más pszichológiai módszertani elemek és szakmai eszközök integrálásával is dolgozunk.
  • Coachként is alapvető fontosságú számunkra a Rogersi szemlélet alkalmazása. Hiszünk abban, hogy a hozzánk fordulók a szeretet és elfogadás légkörében képessé válnak a változtatásra, képességeik kibontakoztatására.
  • A coaching nem terápia, de segítségével nagy horderejű változások előidézőivé válhatunk saját életünkben.
  • A coaching folyamatában a coach és a kliens aktív együttműködése során ránézünk a hozott problémára, amelyre lehetőségként tekintünk. Tisztázzuk, kitűzzük a célokat, megvizsgáljuk a lehetséges akadályokat, és azt, hogy a vágyott cél milyen lépések által válik elérhetővé. Ezt követően megtervezzük a megvalósításhoz vezető utat.
  • A cél eléréséhez szükséges idő függ az egyéni motivációtól és a probléma összetettségétől.
  • A közös munka során nem pusztán a cél és az út válik világossá, hanem önmagunkhoz, belső világunkhoz, gondolatainkhoz is közelebb kerülünk, fejlődik önismeretünk. Meglátjuk a bennünk rejlő lehetőségeket, belső erőforrásainkat, képességeinket.
  • Szemléletmódunk megváltozása lehetővé teszi, hogy képességeink birtokában az esetleges passzív hozzáállásból, egy pozitívabb szemléletű, aktív cselekvővé váljunk. A megküzdésben, megoldásban hasznos stratégiák elsajátításával és alkalmazásával képesek leszünk változtatni saját helyzetünkön, és meg tudjuk tenni a megfelelő lépéseket. Mindezek életminőségünk javulását eredményezik.

Milyen esetekben érdemes segítséget keresni?
Minden esetben, amikor elszántuk magunkat a változtatásra, és szeretnénk aktívan cselekedni 🙂
– kapcsolati problémák (pár, szülő-gyermek, munkahelyi stb.)
– társkeresés
– továbbtanulás
– karrierépítés
– kiégés
– bármilyen más elakadás esetén.

Árak: 8000 – 10 000 Ft

Időtartam: 60-90 perc