Kramarics RIta

Kramarics Rita interkulturális pszichológia és pedagógia szakértő, pár- és családterapeuta jelölt, HR tanácsadó

Munkatapasztalatom nagy részét a versenyszférában szereztem különféle szintű vezetői pozíciókban trénerként, HR szakemberként és értékesítési vezetőként. Érdeklődésem és tanulmányaim más irányba vittek, így figyelmem már hosszú évek óta az emberi kapcsolatok, ezen belül a családi dinamizmusok és törvényszerűségek irányába fordult. Hiszem azt, hogy egyéni életünk sikereinek, kudarcainak hátterében ott feszülnek többgenerációs családi forgatókönyvek és mintázatok, melyek megfejtése választ adhat többek között a makacs ismétlődésekre, házassági nehézségekre, elakadásokra és életvezetési kudarcokra.

Interkulturális Pszichológia végzettségemet az ELTE Pszichológia és Pedagógiai karán szereztem 2011-ben. Jelenleg a PTE Neveléstudományi Doktori Iskola végzős hallgatója vagyok, kutatási területemet a családi interakciók, modellek és rejtett forgatókönyvek képezik. Családterápiás elméleti és módszertani alapképzettségemet 2010-ben szereztem. Jelen pillanatban családi és gyermekjóléti területen dolgozom kis és nagy-kamaszokkal, nevelési és életvezetési problémákkal küzdő szülőkkel és családterápiával foglalkozom.

Családterápiás munkámat Bíró Erzsébet pár- és családterapeuta kolléganőmmel végzem, aki több mint 14 éve dolgozik párokkal és családokkal. Az ülések során feltárjuk a családi működés sajátosságait és kapcsolati erőforrásokat keresünk, melyek mentén elindulhat a teljes családi rendszert érintő pozitív változás.

Működési terület:
Pár és családterápia
Egyéni kapcsolati tanácsadás
Szülőkonzultáció – nevelési tanácsadás
Munkahelyi problémák és karriertervezés

Rendelési idő: egyeztetés szerint


KÜLDJÖN ÜZENETET