Hollenda Láng Györgyi
(2021. januárig elérhető)

2018'06'02_OtthonMagadnal_Györgyi

Hollenda Györgyi tanácsadó szakpszichológus családi-, és párkapcsolati tanácsadás specializációval, lelkigondozó, keresztény szemléletű coach, relaxációs terapeuta (Autogén Tréning), KIP terapeuta jelölt

Pszichológusi diplomámat az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szereztem (5 év alapdiploma + 2 év szakpszichológus képzés), emellett elvégeztem egy 4 éves teológiai főiskolát (Logos-Hungary Teológiai Főiskola, Miskolc), majd a lelkigondozásról fél évet Angliában tanultam. Elvégeztem a Relaxációs Egyesület (MRSZE) Autogén Tréning képzését, illetve a coaching és vezető-képzést (PTF) is. Ahogyan a legtöbben ebben a szakmában, én is folyamatosan továbbképzéseken, szupervíziókon veszek részt. Jelenleg folyamatban van a családterapeuta képzés szupervíziós fázisa (MCSE), illetve a művészet-, és meseterápiás képzésem is. A legnagyobbaktól tanulva a legjobbat szeretném nyújtani azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Azt gondolom, minden embert érnek olyan sebek, amelyek megakadályozzák, hogy egészségesebbek legyünk, hogy szabadabban és örömmel telve tudjunk élni – amely célok elérésében szeretnék segítséget nyújtani.

 

Rendelési idő:
hétfő-péntek: 7:00-17:00
KÜLDJÖN ÜZENETET