Gyurasza Ildikó

Gyurasza Ildikó Access Bars®, Access Facelift, Access testkezelések kezelő és oktató

Mik a “Bar”-ok?
A Bar® -okat futtatni azt jelenti, hogy a fejeden lévő 32 (Bar®) pont gyengéd érintésével elengedhetsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el/befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Miben segíthet Neked egy BARS® kezelés?
Félelem, szorongás csökkentésére, stressz csökkentés/az elme letisztítása, gyermekeknek vizsgák, felelések előtt, várandós nőknek, mély relaxációra, alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél, fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban, megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel.

Az Access Bars alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Az Access Bars®-ról még itt olvashat bővebben.
Access® testkezelésekről itt olvashat bővebben.

Kezelés időtartama: 60-70 perc

Árak:
BARS® kezelés: 11995 Ft /alkalom
Testkezelés: 13995 Ft/alkalom
Facelift kezelés : 14995 Ft/alkalom