Elter Zsuzsi

Elter Zsuzsi Okleveles Kineziológus – természetgyógyász, tanulást segítő kineziológiai gyerek tanfolyam oktató, Jantra numerológia tanácsadó
Hellinger-féle családállítás képzés folyamatban

Életem során, saját tapasztalataim vezettek rá arra az útra, amivel rátaláltam a kineziológiára. Megtaláltam benne mind azt, amit mind végig kerestem.
Kíméletes és mégis hatékony, átfogó, holisztikus – az embert test-lélek-szellem egységében szemlélő módszer. Széles spektrumon mozog, rengeteg féle fizikai és lelki problémára kínál megoldást.

Nem tünetet kezel. A probléma gyökeréhez nyúl vissza és ott szünteti meg az ügy érzelmi hátterét, mellyel beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.
A kineziológia visszaadta a hitemet, mert megtapasztaltam, honnan hová lehet eljutni e csodálatos módszer segítségével, amiért végtelenül hálás vagyok. Elkötelezetten szeretnék segíteni minden olyan embernek (gyereknek és felnőttnek egyaránt), akiben megérett a vágy egy jobb, tudatosabb életre, aki szeretne boldog, teljes életet élni és hajlandó a saját életéért felelősséget vállalni.

A tanulást segítő gyerektanfolyamon a gyerekek olyan technikákat sajátítanak el, mellyel nem csak a tanulás területén érhetnek el kimagasló eredményt, hanem hétköznapi elakadásoknál is alkalmazni tudnak.

 

Rendelési idő: Egyeztetés szerint

 


KÜLDJÖN ÜZENETET