Domokos Judit

Domokos Judit, Európai Pszichoterápiás Bizonyítvánnyal (ECP) rendelkező Gestalt terapeuta, coach, drámapedagógus, szomatodráma-tréner, kerámikus

A Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán végeztem drámapedagógusként.
A Flow Coaching Schoolban szereztem coach diplomát, tanárom Erős Ila volt. Buda Lászlótól tanultam szomatodrámát, Gestalt terapeuta diplomámat pedig a Norvég Gestalt Intézet négy éves képzésén szereztem meg.

Több mint 30 éve dolgozom kerámikusként. Tapasztalataim szerint, az alkotás és a fejlődés együtt jár. Ennek útján fejlesztettem ki a Kerámiaterápiát.
A kerámiát, mint eszközt használom a terápiában, közvetítő közeg, ami elősegíti a belső folyamatok áramlását. Gyerekek, serdülők és felnőttek fejlődének kulcsa az alkotói folyamatban rejlik, az élményben. Sokszor a puszta tapintás is elég ahhoz, hogy felismerések szülessnek, amiket együtt feldolgozunk. Felbukkannak az erősségek, az inspiráció kihat az élet más területeire. Az elkészült tárgy az alkotó tulajdona.

A drámafoglalkozásnál az alkotás komplexitását tartom szem előtt: mozgás, beszéd, tánc, gondolatok, érzések, felismerések egymást kiegészítve áramlanak. A színpadi előadás helyett maguk a folyamatok a fontosak. Ilyen csoportos foglalkozást gyerekeknek és felnőtteknek is indítok.

Gestalt terapeutaként figyelmemmel és visszajelzéseimmel támogatom a minél teljesebb felismeréseket, legyen szó kerámiaterápiáról, drámafoglalkozásról vagy konzultáció jellegű terápiáról.

Rendelési idő: egyeztetés szerint


KÜLDJÖN ÜZENETET