Dietetikai tanácsadás

Lukasz Rebeka, dietetikus, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens jelölt, a Kiskanál Kommandó alapítója és vezetője (+36 70 538 8373)

A Kiskanál Kommandó Központ Szentendrén egy olyan hely, ahol megtanítalak babádat, kisgyermekedet, sőt magadat is helyesen táplálni. Nem etetünk, hanem táplálunk.

Családközpontú, kapcsolatalapú rendszerrel dolgozom, ami azt jelenti, hogy a tanácsadás során megnézzük, vajon mi van a tányér tartalmán túl. Miért viselkedik így a gyermek, hogyan reagál, milyen mintákat hoztok ti, szülők, mi a legjobb megoldás, táplálási terv a család számára. Segítlek és támogatlak abban, hogy minden tápanyaghoz hozzájuttasd gyermekedet, így testileg-lelkileg egészségessé és boldoggá váljon.

Ha Te
-várandósként szeretnél egészségesen gyarapodni, és minden fontos tápanyagot megadni a növekvő Pocaklakónak és magadnak
-szoptatós anyaként szeretnél helyesen táplálkozni, anélkül hogy a súlyod vagy az anyatej minősége miatt aggódnod kellene
-szeretnél egészséges anyuka lenni, súlyt veszteni, megerősödni, átalakulni (igen, képes vagy rá!)
-babát hozzátáplálására szeretnél felkészülni, átbeszélve az összes fontos tudnivalót erről a nagyon fontos, pótolhatatlan időszakról
-elakadtál, nehézségbe ütköztél a hozzátáplálás során (allergének szüneteltetése, speciális diéták, cöliákia, súlyállás, állagok, állandó öklendezés, nem megfelelő gyarapodás, elutasítás, csaták az asztal körül, stb.)
-kisgyermeked étrendje miatt aggódsz, mert válogat/keveset/sokat eszik/nem megfelelő a súlya, vagy speciális diétát és gondozást igényel akkor a megfelelő helyen vagy.

Vizsgálataim teljesen fájdalommentesek, és a legkorszerűbb módszerek, szoftverek segítenek a tanácsadáson engem.

Minden eszköz és módszer adott, hogy segítsek neked és a gyermekednek. Bízom benne és közös érdekünk, hogy a legkisebb generáció is egészéges és boldog legyen, és biztonságban tudjuk táplálásukat már az első falatoktól.

Bejelentkezés ITT.