Novemberi programjaink

DÍJMENTES ELŐADÁSSAL, kedvezményes tanácsadással VÁRUNK novemberben!

Tematikus hónapok (http://otthonmagadnal.hu/tematikus-honapok/) programunk keretében a november témája: GYÁSZ, ELENGEDÉS. 
Ebben a hónapban a témához (gyász, veszteségek feldolgozása, elengedés, újra építkezés) kapcsolódóan több szakemberünk tud segítséget nyújtani, akik 30%-os KEDVEZMÉNYT kínálnak fel a novemberi tanácsadás alkalmaira!
Előadássorozatunk novemberi alkalmára várunk szeretettel nov. 3-án szombaton. A részvétel bejelentkezést nem igényel, csak részvételt nyitott szívvel, elmével 🙂
Érdeklődés, időpont egyeztetés: http://otthonmagadnal.hu/tematikus-honapok/

Új szolgáltatással bővült a kínálatunk!

Orsolyák Györgyi vár Shiatsu és Access Bars kezeléssel, valamint svéd masszázzsal:
http://otthonmagadnal.hu/masszazs/

Gyászoló gyermekek – INGYENES ELŐADÁS!

Mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy veszteséget elszenvedett gyermeket kell támogatnunk – ami nem könnyű, de fontos és tanulható feladat. Íme, egy kis ízelítő az előadásból:
“Ne sírj, majd veszünk egy másikat! Ne szomorkodj, inkább egyél egy kis csokit! Ugye, hogy nem is fáj? A nagyfiúk egyébként sem sírnak.” Ezekkel a segítő szándékú tanácsokkal valójában többet ártunk, mint segítünk a gyerekeket ért gyászban, veszteségben – legyen szó akár egy kedves barát elköltözéséről, óvoda váltásról vagy egy szeretett háziállat elvesztéséről… Tovább: http://otthonmagadnal.hu/tematikus-honapok/
Tartja: Bagossy-Váczi Judit
Időpont: 2018. november 3., szombat, 16:00–19:00
https://www.facebook.com/events/1128494467313705/

Kapcsolatban – szülésfelkészítés, magzati kapcsolat és jóga

A csoport azzal a céllal jött létre, hogy testi-lelki támogatást, megerősítést nyújtson szülés előtt álló kismamák számára, akik tudatosan szeretnének felkészülni a várandóssággal és a szüléssel járó változásokra. Ha szeretnél rátalálni a saját tested bölcsességéhez vezető útra és megerősödni abban a hitedben, hogy képes vagy világra hozni gyermekedet, a szülés pedig alapvetően egy szép és örömteli esemény, akkor itt a helyed.

Tartja: Ibolya Emese
Időpont: 2018, november 7 – 17:30-20:00
Ára: 4×4000, összesen 16.000 Ft, egy vagy két részletben fizetendő.
A csoport létszáma: min. 4-6 fő
Jelentkezés: +36 30 470 8812, mseibolya@yahoo.com
https://www.facebook.com/events/2222195444481229/

Párkapcsolati dinkaságok útvesztőjében

Ne nyomd el a fájdalmaid, amiket a párkapcsolatodban élsz meg. És ne gondold azt, hogy egyedül vagy a problémáiddal. Hozzád hasonlóan sokan érzik magukat rosszul a párkapcsolatukban, de félnek vagy szégyellnek róla beszélni. Vagy már belefásultak és nem akarnak panaszkodni.
Egy diszkrét, biztonságos, érzelmekben gazdag környezetet szeretnék biztosítani azok számára, akik nyitottan beszélgetnének párkapcsolati problémáikról.
A legtöbb párkapcsolati probléma méregfoga, ha nem tudjuk, miért viselkedünk bizonyos helyzetekben eltérően, egymás számára bántósan, sértően.
Gyere, ha érdekelnek a párkapcsolati dinkaságok, és szeretnéd megtalálni a sokszor embert próbáló élethelyzetekből való kivezető utat.
Jelentkezéseddel együtt bátran küldd el emailben a kérdéseid, amikre válaszokat szeretnél kapni!

Vezeti: Aranyos Zsolt párkapcsolati mediátor, családi életre nevelő
Időpont: 2018. november 3., szombat, 9:00–12:00
Részvételi díj: okt.23-ig 4000 Ft, utána 5000 Ft
Jelentkezés: info@parkapcsolatban.com
A csoport minimum 6 fő, maximum 12 fős létszámmal jön létre.
https://www.facebook.com/events/2155213681178844/

Mesekör – “Semmi ne légy csak az, ami voltál!”

November a sötétséget, a hideget hozza magával. Az életünk is tartalmaz hasonlóan sötét, esetleg fájdalmas részeket. Hogyan lehet túljutni a nehézségeinken? Hogyan hozzunk fényt a hétköznapok monoton világába? Hogyan tartsuk meg a fényes énünket a legnehezebb időszakokban is?
Ha ragyogásra vágysz, Neked ajánlom a következő foglalkozást, amelyben kiderül, melyik az a képesség, amit el kell sajátítanunk, ahhoz, hogy érvényre juttassuk saját énünk fényét.

Tartja: Boros Luca, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta
Időpont: 2018. november 20. kedd, 18.00 – 19.30
Ára: 3.000 Ft / fő
Bejelentkezés: borosluca13@gmail.com
https://www.facebook.com/events/1229713637184572/

Középpontban a megerősítés, önbizalom-fejlesztés, ragyogás

Alkotó-fejlesztő meseterápia 8-11 éves korú gyermekek részéreA foglalkozás során egy különleges mese kerül feldolgozásra, melynek középpontjában a ragyogás áll.
A mese “nem nevezi néven, mert néven nevezhetetlen, épp ez a lényege” – fogalmaz Boldizsár Ildikó. Akiben ez a ragyogás megvan, az a mese szerint elpusztítatlanná válik, mert képes alkalmazkodni.
A fejlesztő foglalkozások célja a stressz csökkentése, rendeződés, harmónia, önértékelés növelés, tanulási és integrációs folyamatok segítése, az ellazulásra való képesség kialakítása, az érintés varázsának gyakorlása, légzéstechnikák elsajátítása, képzelet erősítése, az idegrendszeri folyamatok, a pszichológiai immunrendszer támogatása, kreativitás fejlesztése.

Tartja: Boros Luca, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta
Időpont: 2018. november. 18., vasárnap 10.00 – 11:30
Ára: 3.000Ft/fő
Jelentkezés: borosluca13@gmail.com
https://www.facebook.com/events/485486215266832/

Ha fáj valamid, vagy csak szeretnél tenni az egészségedért, próbáld ki a gerincjógát! Ismerd meg
önmagad a fizikai testeden keresztül. A gerincjóga megismerteti saját fizikai tested jelenlegi
teljesítőképességét és kitágítja azt. Átmozgat, energetizál, relaxál és megnyugtat. Egyszerre hat a
testre és az elmére. Csökkenti a stresszt, lehetőséget ad mind a test, mind a lélek feltöltődésére,
így segít harmóniában élni nap mint nap.
További információk:
http://otthonmagadnal.hu/gerincjoga/

Vezeti: Lipták Margit – gerincjóga oktató
Időpontok: gerincjóga általános: hétfő, csütörtök 8:30-9:30
gerincjóga haladó: hétfő 9:30-10:30
gerincjóga kezdő, 50+: szerda 8:30-9:30
jóga “indiai módra” haladóknak csütörtök 9:30-10:30
Bejelentkezés: +20 372 5713

Hangolódás – Autogén tréning tanfolyam

Ha szívesen elsajátítana egy önállóan, szinte bármilyen élethelyzetben használható relaxációs módszert, amelynek segítségével mindig megtalálhatja saját egyensúlyát;
ha szeretne önmagára figyeléssel tölteni néhány őszi-téli délutánt, szívesen látom ebben a 10 hetes relaxációs csoportban, ahol elsajátíthatja a stresszkezelés és egészségmegőrzés egyik leghatékonyabb, legkézzelfoghatóbb módszerét.
Relaxálással készülünk az Ünnepekre: hangolódunk, és tudatosan bánunk energiáinkkal, hogy harmonikusan éljük meg az évnek ezt a fontos időszakát. Az Ünnepek alatt a tanfolyam szünetel, az évet a tudatosság és egészségmegőrzés jegyében kezdve folytatjuk.
A tanfolyam 10 alkalmas, min.5 fő esetén indul.

Vezeti: Bányász Réka klinikai szakpszichológus, relaxációs és szimbólumterapeuta
Időpont: november 13., kedd 18 óra
További információk és jelentkezés:
http://otthonmagadnal.hu/relaxacios-csoport/

Páros szülésfelkészítő másképp

A szokásos szülésfelkészítőktől eltérő, testfókuszú műhelymunkára hívlak kísérőddel. Ezen az alkalmon lehetőségetek lesz érzelmileg egymásra hangolódni, a nagy esemény előtt megtalálni azokat a kardinális pontokat melyek mentén együtt tudtok majd működni a vajúdás folyamatában.
Ma már természetes, hogy az apák is részesei a szülés élményének, mely elmélyíti, megerősíti, illetve új szintre emeli a pár egymáshoz fűződő kapcsolatát és az újszülötthöz való kötődésben is fontos szerepe van. Azonban ha nem apás szülésre készültök, természetesen más kísérővel is érkezhetsz a műhelyre.

Tartja: Ibolya Emese
Időpont: 2018.november.17 szombat 14:00-16:30
https://www.facebook.com/events/480838052428552/

SOSEM KÉSŐ VÁLTOZTATNI – ismerkedj meg a gerincjógával!
INGYENES GERINCJÓGA ÓRA!

Az óra során bemelegítjük a testet, átmozgatjuk a nyakat vállat, csípő és gerinc területeit, melyek a tipikus stresszzónák. Légzőgyakorlat hatásaival ismerkedünk, mind az ászanákban mind az óra végi relaxációban. A testet elmét megmozgatjuk, hogy kipihenten de frissen folytasd a hétvégét!
Nem szükséges jógás előismeret.
A gyakorlás során a GERINCJÓGA rendszer, modern mozgásterápia elemeit követjük, mely a hatha jóga alapjain nyugszik. Így ha kisebb egészségügyi problémád van azzal is nyugodtan bekapcsolódhatsz.
Az alkalomhoz öltözz laza ruházatba, relaxációhoz, hozz felsőrészt zoknit, esetleg plédet. A gyakorlást üres gyomorral és hólyaggal érdemes végezni.

Vezeti: Lipták Margit
Időpont: November 9., péntek 8:30
Bejelentkezés: 06-20-3725713
A tanfolyam 3 fő esetén indul.
https://www.facebook.com/events/480865659076478/

Családállítás

Életünkre nemcsak azok az események vannak hatással, amelyeket mi átéltünk, hanem azok is, amelyeket felmenőink tapasztaltak meg… ezek a minták bennünk vannak és tudattalan irányítják döntéseinket, érzelmeinket, életü(n)ket. Legyen az párkapcsolat, munka, pénz, siker, betegség… “Pont úgy csinálom, ahogy Te csináltad Anya (Apa, Nagymama)…”

Tartja: Bernáth Ildikó
Időpont: November 25 vasárnap 10 -18  ig.
https://www.facebook.com/events/836241046763444/

Figyelem! Hiány van!

Meseterápiás foglalkozás pedagógusoknak, iskola-pszichológusoknak, szülőknek a figyelemhiány zavaros gyerekekkel foglalkozóknak.
A figyelemhiány és hiperaktivitás egyre több gyermeket, így szülőt és pedagógust is érint. Honnan ered és hogyan kezeljük? Hogyan lehetünk támogató szülők és pedagógusok? A kurzus ebben segít. A foglalkozás rajzelemzéssel bővített.

Tartja:Boros Luca-pedagógus, metamorphoses meseterapeuta, kundalini jóga oktató
Időpontok: November 10-én és 17-én 10-12 óráig, 24-én 10-14 óráig.
Jelentkezés: borosluca13@gmail.comtanacsadas@otthonmagadnal.hu
Ára: 10.000Ft / fő / 3alkalom.
https://www.facebook.com/events/302830143808515/