Lipták Margit

gerincjóga oktató, relaxáció és meditáció oktató, építészmérnök, okleveles építésztervező művész

„A jóga út a szabadsághoz” Indra Devi

Saját tapasztalásomon keresztül hiszem, hogy a jóga út a szabadsághoz.
35 éves koromra elértem, amire a „nyugati ember” vágyik. Család, otthon, karrier. Majd ez a lufi kipukkadt, és egyedül találtam magam egy kórházban. A megfelelési kényszer, a stressz letaglózott, testileg és lelkileg is összeomlottam. A nyugati orvoslás a mozgásszervi gyógyítás kapcsán minden lehetőséget megadott a felépülésre, valami mégis hiányzott.
A Mandala jógastúdió Gerincjóga rendszerével ekkor kerültem kapcsolatba, és a jóga rögtön betöltötte a hiányzó űrt, az egész gondolkodásmódomat és életemet megváltoztatta.
A gerincjóga szépen fokozatosan, kívülről befelé alakít át. Megismerteti a saját fizikai tested, teljesítőképességed, és kitágítja azt. Átmozgat, energetizál, relaxál és megnyugtat. Egyszerre hat a testre és az elmére. Csökkenti a stresszt, lehetőséget ad mind a test, mind a lélek feltöltődésére, így segít harmóniában élni nap mint nap.
Hiszem, hogy ez a pozitív élmény elvezethet Téged is az utadon oda, ahová szeretnél eljutni az életedben. További és aktuális információkat itt olvashatsz.

+36 20 372 5713
margitliptak[kukac]gmail[pont]com

Rendelési idő:
Hétfő; 8:30-10:30
Szerda; 8:30-9:30
Csütörtök; 8:30-10:30